ceremonie
Op maat met eigen beloftes

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en geschiedenis en dat maakt dat het samengaan van twee mensen soms invloed heeft op meerdere gezinsleden. Dit was het geval bij Leo & Soraya. Vanuit een eerder huwelijk hadden zij beiden twee kinderen. Voor hen was het belangrijk om de kinderen in dit proces te betrekken en hen een stem te geven tijdens de Houwerij.

Tijdens de ceremonie heb ik de kinderen dan ook betrokken door hen hun zegen te laten geven. Het was een Houwerij primair voor Leo & Soraya, maar indirect voor het hele gezin. De op maat gemaakte ceremonie waarbij Leo & Soraya beiden hun geloftes naar elkaar uitspraken maakte de Houwerij ontroerend voor alle aanwezigen en creĆ«erde betrokkenheid en waardering bij de kinderen. 

Wij hadden Vera gevraagd speciaal voor ons een ceremonie op maat te maken. Door de begeleiding ervoor hadden wij er alle vertrouwen in. Het was voor ons een verrassing wat er ging gebeuren en onze verwachtingen werden overtroffen.

De ceremonie was prachtig. Onze woorden over elkaar vertelt door jou, verbonden door middel van linten door onze vier kinderen om de houwacte. 

Een heel mooi en intiem moment met onze kinderen erbij. Zo veel specialer dan een trouwboekje. En als herinnering de houwacte in een speciaal voor ons gegraveerde fles, waar wij elke dag naar kunnen kijken.

Dank je wel!

Soraya & Leo
vorige
volgende

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>