EIGENWIJS TROUWEN
Dat kan ook!

Dit stel wilde het anders doen, bijzonder, eigenwijs. Wel trouwen maar dan met meer aandacht voor elkaar en iedereen die aanwezig was.

Ik bedacht een liefdes concept waarbij een aantal close familieleden en vrienden een belangrijke rol kreeg tijdens de ceremonie. Veel meer dan enkel een getuigenis was het een ode. Een ode aan hen als persoon, als stel, als ouders en aan de liefde die zij uitdragen.

Het had een traditionele opzet maar de inhoud was zo persoonlijk, zo eigen en zo intiem dat de ceremonie er een werd om nooit te vergeten. Een waar de kinderen een eervolle rol kregen in het ophalen van alle odes die zij verzegelden en er aan het einde bombastische kerkklokken luidde onder de kus. 

Samen met Vera vormden we een geweldig team waarin we elkaar hebben kunnen aanvullen. Ondanks Corona was onze bruiloft perfect en hadden we niets anders gedaan. Vera heeft onze ideeën, ceremonie en productie goed begeleid tot een geheel eigen concept waar we trots op zijn. Ze heeft ons goed gezien en gehoord!

“Meer hadden we niet kunnen wensen".

Jorieke & Wouter
vorige
volgende

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>