Voor iedereen
Zoals de kleuren van de regenboog

Een Houwerij is er voor iedereen die wil vieren dat die van iemand houdt. Of het nu gaat om twee mannen die elkaar liefhebben, twee vrouwen die hun liefde willen vieren of een man en vrouw die van elkaar houwen.

Ook kan het zijn dat je liefde verder gaat dan voor één persoon. Bijvoorbeeld als je samenwonend bent met zijn drieën en je de liefde voor elkaar wilt vieren. En dan is er ook nog de liefde voor jezelf, waarbij mensen tegenwoordig met zichzelf houwen of trouwen. Het zogeheten solo-huwelijk.

De Houwerij is ruimdenkend en wars van vooroordelen. Alles kan. Bij een Houwerij staan jouw wensen, normen en waarden centraal.

Zo ook bij Ray en Fabio die wilden laten zien dat hun liefde de reden van hun huwelijk is en niet het recht dat ook zij in dit land met elkaar mogen trouwen. Tijdens hun ceremonie hebben we alles uit de kast gehaald: live muziek, duiven, ringen, confetti en vuurwerk. Ook in de aankleding mocht het aan niets ontbreken. Het was op en top gestyled. Ze hadden duidelijke wensen, een uitgesproken smaak en waren heel open. Het concept voor hun had ik zo geschreven.

Wat was het een mooie en bijzondere dag!

Door de professionele begeleiding van Vera hebben wij ons de hele dag nergens druk om gemaakt, alleen maar genoten. 

Vera, je was geweldig!

Ray & Fabio
vorige
volgende

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>