persoonlijke ceremonie
Maken een Houwerij onvergetelijk

fotografie: Marcel Beudel

Marjo en JanArie, twee geliefden die elkaar gevonden hadden en eindelijk verbonden gingen worden. Ik besloot het lint als symbool van verbintenis centraal te stellen in dit liefdes concept.

Niet alleen de verbintenis met elkaar, maar ook met al hun geliefden. En daarom kregen de gasten geen standaard uitnodiging, maar een persoonlijke giftbox met daarin een blanco lint. Zo ontstond tijdens de Houwerij een liefdevol decor van persoonlijke liefdesboodschappen. Verbonden met een zelfde soort lint met aan beide uiteinden hun beloftes naar elkaar, heb ik Marjo en JanArie officieel gehouwd.

En dit was alleen de ceremonie. Het liefdes concept omvatte veel meer persoonlijke momenten tijdens de middag en avond; in het openen van het diner, een fotoreportage (dank Marcel Beudel) en een fleurig en symbolische afscheid.

Na een jaar waarin vechten voor het leven centraal had gestaan. Was dit voor ons absoluut het jaar om het houden van te vieren. Trouwen dat was het niet voor ons en daar was Vera met haar concept van de Houwerij.

Vanaf het allereerste moment voelde het als een warme deken. We hebben van ieder moment genoten, de verrassende elementen, de prachtige ideeën, stuk voor stuk passend bij ons.
10-10-2020 was de dag van onze Houwerij, samen met de mensen die veel voor ons betekenen hebben we een bijzonder mooie en liefdevolle dag gehad.

Lieve Vera dank je wel voor de prachtige Houwerij, het heeft onze verwachtingen dik overtroffen!!!
Vooral dank je wel voor wie jij bent als mens……topwijf!!

Marjo & JanArie
vorige
volgende

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>