totaal concept
Met nationaal en internationaal karakter

Voor Peter en Madiã was ik in alle opzichten hun rechterhand bij de organisatie van hun Houwerij in Nederland. Een paar maanden daarvoor waren zij getrouwd in Brazilië en tot die tijd verbleef Madiã ook permanent in Brazilië. De gehele planning en organisatie deed ik samen met Peter waarin hij mij de vrije hand gaf. Dat voelde goed en door hun openheid (ook via de skype-calls met Madiã) kreeg ik al snel een goed beeld van hun wensen.

Omdat het twee nationaliteiten/culturen betrof en ik het belangrijk vond dat het een dag van hun samen zou zijn, heb ik daar in alle facetten rekening mee gehouden; het veelzijdige menu, de ceremonie die ik had laten vertalen in het Portugees, de uitstraling en aankleding passend bij Madiã haar stijl, etc.

Het was niet alleen belangrijk om ten overstaan van elkaar hun liefde in het bijzijn van de Nederlandse familie en vrienden te bezegelen. Ook heb ik de familie en vrienden zelf een rol hierin laten vervullen, door alle liefdeswensen op een blijvende herinnering achter te laten.

Wij hebben in Nederland onze Houwerij gevierd nadat we getrouwd waren in Brazilië. Het is een geweldige dag geweest waarin onze liefde centraal stond in een eigen ceremonie door Vera gemaakt. 

Prachtig! wij kunnen iedereen een Houwerij onder de bezielende leiding van Vera aanraden. Dat wordt echt een top-dag!!

Madiã & Peter 
vorige
volgende

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>