Vijf IDEEËN voor een origineel Valentijnscadeau!
4 FEBRUARI 2020

Je bent verliefd op iemand en dat wil je laten merken. Dat kan natuurlijk op ieder moment in het jaar, maar toch blijkt Valentijnsdag een dag waarop veel mensen iets speciaals willen doen. En dat hoeft helemaal niet per se anoniem. Juist als je al langer bij elkaar bent, is het leuk om je partner een keer te verrassen.

Wil je dit jaar geen standaard kaartje, roos, chocola of flesje wijn, maar iets originelers? In deze blog geef ik je 5 leuke ideeën. De ideeën komen voort uit één belangrijke tip: Neem de tijd en maak het persoonlijk!
In deze tijd waarin we altijd druk druk druk zijn, is samenzijn hetgeen waar je iemand het meest blij mee maakt. Bedenk dus iets wat jullie samen leuk vinden om te doen.

Hieronder een eerste aanzet, en dan kom je vaak zelf op nog meer leuke ideeën. 

Een dennenappel met een kaartje eraan of een potje/ flesje met zand. Het is een leuke uitnodiging voor een romantische wandeling samen. De combinatie van in de natuur zijn en bewegen, zorgt ervoor dat het drukke leven van alledag even van je af valt. Bovendien heb je al wandelend vaak hele andere gesprekken. Zoek van tevoren een leuk koffietentje uit voor onderweg, of eindig je route met warme chocomel met slagroom bij de openhaard.

Laat mooie wijnglazen graveren met jullie namen erin of de datum waarop jullie elkaar hebben ontmoet. Reserveer een tafeltje in jullie favoriete restaurant, geef de glazen vooraf af, zodat ze jullie tafel kunnen dekken met jullie persoonlijke glazen. Een mooie fles wijn bestellen en voila, succes gegarandeerd!

Huur een tandem en ga een dagje fietsen door de natuur. Neem een tas met lekkers mee, stippel een leuke route uit of laat je verrassen door gewoon op de bonnefooi te gaan. Polder, pont, heide of duinen. Rust en ruimte om jullie heen en af en toe iets leuks in elkaars oor fluisteren.

Wil je er niet op uit omdat je kleine kids hebt of omdat het even niet past in jullie volle agenda, plan dan de avond samen. Besteed aandacht aan het dekken van je eigen tafel, steek de kaarsen aan, koop een paar mooie servetten (zusss.nl heeft hele leuke!) en laat je favoriete traiteur of restaurant iets lekkers bezorgen. Feel good muziek op de achtergrond, een goed glas wijn, kaarslicht, elkaar in de ogen kijken, wat wil je nog meer.

Heb je kids, regel oppas en ga er even samen tussenuit. Bijvoorbeeld een middagje shoppen en daarna borrelen in jullie favoriete kroeg. Een museum bezoeken en daarna nakletsen in een gezellig café om de hoek. Of een middag naar de sauna en aansluitend een lekkere daghap. Je hoeft niet altijd een hele dag op pad te zijn, vaak is een dagdeel samen ertussenuit ook voldoende om even op te laden.

Vier de liefde! Want een ervaring als cadeau is zoveel meer waard dan een duur hebbeding.

Fijne Valentijn!

Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan gerust contact met mij op. Wie weet kan ik jou verder helpen.

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>