werkwijze
In een paar stappen weten jullie precies waar jullie aan toe zijn

1

Past het bij jullie?

Dubbelcheck of onderstaande van toepassing is:

- Bij het horen van de Houwerij dachten jullie: ”Ja dit is iets voor ons”.
- Jullie weten waarom jullie voor een Houwerij kiezen.

2

Wie zijn we? 

We hebben een eerste kennismaking met elkaar. Hierin vertel ik jullie meer over de mogelijkheden van een Houwerij. Jullie vullen aan hoe jullie verhaal/wens daarbij aansluit.

Hierna gaan we verder met elkaar of bleef het bij een vrijblijvende kennismaking.

3

Vertel me alles!

Afhankelijk van jullie wensen plannen we na de kennismaking een vervolggesprek, hierin gaan we meer de diepte in. Ieder stel heeft een verhaal. Op zoek naar wat jullie uniek maakt, bedenk ik een totaal concept voor de dag of ontwerp ik alleen de ceremonie op maat. Dit laatste kun je zien als alternatief voor het deel een ambtenaar doet tijdens een trouwerij.


Daarnaast bespreken we de praktische zaken, zoals: budget, locatie, gastenaantal, duur van de Houwerij, etc. Of je nu kiest voor het totaal concept of alleen de ceremonie, beide zijn uniek en speciaal voor jullie.

4

Jullie Houwerij 

We bespreken het concept dat ik aan jullie presenteer inclusief passende begroting. Desgewenst worden er daarna aanscherpingen gedaan.

Afhankelijk van de omvang van jullie Houwerij kan er gewerkt worden op uurbasis of kan er een projectprijs afgesproken worden.

5

Ik regel het! 

Na akkoord op het concept ga ik het voor jullie tot in detail organiseren. Tussentijds hebben we contact om jullie op de hoogte te houden van de vorderingen. Tijdens deze stap kunnen we dingen overleggen. De voorpret is minstens zo bijzonder!

6

Totale ontzorging 

De dagen voor de Houwerij wordt alles gedubbelcheckt en zorg ik dat alles geregeld is voor jullie komst. Tijdens de Houwerij hoeven jullie en je gasten alleen maar te genieten!

7

Nagenieten 

Dagen na jullie Houwerij bespreken we hoe jullie het hebben ervaren. Wat was jullie gedachte toen jullie de volgende ochtend wakker werden?

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Algemene voorwaarden

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>